• 8
  • 10
  • 9

Baru

Founded in 2003, kita saiki duwe 350 karyawan 30 teknisi senior lan pabrik 20000 meter persegi workshop.We wis ngenalaken diimpor garis produksi majeng sarung kluwarga lan industri ditutupi karo latek.

WhatsApp Online Chat !