• 8
  • 10
  • 9

Arrivals anyar

Diadegkeun dina 2003, urang ayeuna gaduh 350 pagawé kaasup 30 technicians senior sarta pabrik 20000 méter pasagi workshop.We geus diwanohkeun diimpor garis produksi canggih pikeun sarung rumah tangga jeung industri coated kalawan latex.

WhatsApp Online Chat !