• 8
  • 10
  • 9

Нови пристигнувања

Основана во 2003 година, сега имаме 350 вработени, вклучувајќи 30 високи техничари и фабриката на 20000 квадратни метри workshop.We имаат воведено увезени напредни производствени линии за домаќинство и индустриски ракавици обложени со латекс.

WhatsApp Online Chat !