• 8
  • 10
  • 9

Arritje të reja

E themeluar në vitin 2003, ne tani kemi 350 punonjës duke përfshirë 30 teknikë të lartë dhe një fabrikë 20.000 metër katror workshop.We kanë futur importuar linja të përparuara të prodhimit për familjen dhe industriale doreza të veshura me latex.

WhatsApp Online Chat !